”Yrittäjälle on iso juttu, että yksi ihminen näkee hänen taloutensa kokonaisuutena”

Asiakastarinat
”Yrittäjälle on iso juttu, että yksi ihminen näkee hänen taloutensa kokonaisuutena”

Kompassi

24.11.2022

Jaa:

Jo opiskeluaikana yrittäjäksi ryhtynyt Oscar Geagea tuntee eri pankkien toimintatavat jo työnsäkin puolesta. Handelsbankenin kaltaista henkilökohtaista palvelua yhdeltä luukulta ei saa muista pankeista, hän sanoo.

Minulla on vahva urheilutausta. Olen pelannut jalkapalloa kymmenvuotiaasta asti, ensin HJK:n junnuissa ja myöhemmin miesten edustusjoukkueessa. Kävin pelaamassa myös Ranskassa, mutta kansainvälinen ura ei lähtenyt lentoon.

Urheilun myötä tulosvastuu tuli tutuksi jo pikkupojasta.

Urheilun myötä tulosvastuu tuli tutuksi jo pikkupojasta. Sitä pelasi aina vuosi kerrallaan, ja joka vuoden jälkeen katsottiin, miltä jatko näytti. Sama peilautuu yrittämiseen.

Olen ollut aina yrittäjä.

Ensimmäisen yritykseni, lakiasiaintoimiston, panin pystyyn jo opiskeluaikana yhdessä opiskelukaverin kanssa. Vuonna 2007 perustimme Premium Groupin, jonka liikeideana on yhdistää juridiset palvelut ja talouspalvelut, muun muassa tilitoimistopalvelut. Tarjoamme nämä palvelut saman katon alta erityisesti yrittäjiä silmällä pitäen.

En ole koskaan pitänyt työtä ja vapaa-aikaa täysin erillään. En kuitenkaan tee töitä vuorokauden ympäri, vaan olen niin sanotusti hyvinvointihimoinen. Pyrin sekä työssä että vapaa-ajalla tekemään asioita, jotka koen mielekkäiksi. En ole ollut koskaan kiinnostunut esimerkiksi urasta asianajotoimistossa. Nautin numeroiden, tuloslaskelman ja taseen pyörittämisestä.

Miten päädyit Handelsbankenin asiakkaaksi?

Handelsbankenin varainhoidon vetäjä Mike Peltola on minulle jalkapallopiireistä tuttu. Pari vuotta sitten soitin Mikelle ja kysyin, pitääkö kuulemani huhu paikkansa. Onko tosiaan niin, että Handelsbankenissa katsotaan asiakkaan tilannetta kokonaisuutena ja häntä palvellaan yhdeltä luukulta?

Miken vastaus oli kyllä, ja pian sen jälkeen minusta tuli Handelsbankenin asiakas.

Miken vastaus oli kyllä, ja pian sen jälkeen minusta tuli Handelsbankenin asiakas.

Yrittäjälle on iso juttu, että yksi ihminen näkee hänen taloutensa kokonaisuutena, sekä henkilökohtaiset että yrityksen asiat – se on posketon etu. Premium Groupin osakkuuden lisäksi olen mukana muissakin yrityksissä, ja minulla on oma sijoitusyhtiö.

Toni Vehviläinen Kampin-konttorista on alusta asti hoitanut pankki- ja rahoitusasioitani, ja hyvin on hoitanutkin.

Olen ollut monien pankkien asiakas ja lisäksi asioinut monien pankkien kanssa hoitaessani asiakkaideni asioita. Tunnen siis eri pankkien toimintatavat ja tiedän, että Handelsbankenin kaltaista palvelua ei saa muista pankeista.

Toivon, että Handelsbankenin tapa toimia ei muuttuisi, kun se jatkossa siirtyy uudelle omistajalle. Olen kuitenkin huono käyttämään aikaani asialla spekuloimiseen.

Mitä erityisesti arvostat Handelsbankenin palvelussa?

Nostan hattua pankin palvelulupauksen pitämiselle, se on huikeaa. Rahoituspäätökset ja muut asiat hoituvat niin tehokkaasti ja nopeasti, että muut pankit eivät samaan pysty.

Nostan hattua pankin palvelulupauksen pitämiselle, se on huikeaa.


Palvelun henkilökohtaisuus on luku sinänsä. Saan Toniin koska tahansa yhteyden puhelimella tai tekstiviestillä.

Mitä taloudellisia tavoitteita ja unelmia sinulla on?

Minulle on tärkeää turvata perheeni toimeentulo yhdessä vaimoni kanssa – varmistaa, että arki sujuu ja pystymme lomailemaan ja muutenkin nauttimaan elämästä.

Yrittäjänä haluan turvata mahdollisimman monelle kannustavan ja viihtyisän työpaikan. Kun työntekijä voi hyvin, yritys voi hyvin.

 

Oscar Geagea

  • 45-vuotias yrittäjä ja kahden lapsen isä
  • oikeustieteen maisteri, Premium Groupin osakas
  • kotoisin pääkaupunkiseudulta, isä lähtöisin Libanonista
  • harrastaa urheilua kaikissa eri muodoissaan, innostunut viimeksi padelista.

Riskikartoitus tuo yrittäjälle mielenrauhaa

Moni yrittäjä törmää yllättäviin ja ikäviinkin tilanteisiin, jos yrityksen kokonaisuus ei ole hallussa ja huolellisesti kartoitettu. Jos näin käy, aika voi kulua liiketoiminnan pyörittämisen sijasta erilaisten tulipalojen sammuttamiseen.

Premium Groupin Premium Riskikartoitus -palvelun ansiosta yrittäjä saa selkeän kokonaiskuvan yritystoimintaan liittyvistä juridisista riskeistä sekä toimenpide-ehdotukset riskien hoitamiseksi.

”Kartoitus luo yrittäjälle läpileikkauksen siihen, missä mennään Se on eräänlainen yrityksen ikäkausitarkastus, jossa käydään läpi sopimukset ja muut dokumentit”, Oscar Geagea sanoo.

Lue lisää Premium Riskikartoituksesta. >