Vinkkejä S-Pankkiin siirtyville asiakkaille – kysymyksiä ja vastauksia

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Vinkkejä S-Pankkiin siirtyville asiakkaille – kysymyksiä ja vastauksia

Horisontti

10.06.2024

Jaa:

Asiakkuuksien siirtojen S-Pankkiin odotetaan toteutuvan marras–joulukuun vaihteessa. S-Pankkiin siirtyvät kaupan toteutuessa henkilöasiakas-, varainhoito- ja sijoitusliiketoimintomme. 

Varainhoito- ja sijoituspalveluiden johtaja Mike Peltolalla on rauhoitteleva viesti. S-Pankkiin siirtyy noin 230 handelsbankenilaista, jotka palvelevat asiakkaita siirtymän jälkeen s-pankkilaisina. Myös lähes kaikki Handelsbankenin konttorit siirtyvät yrityskaupan toteutumisen yhteydessä S-Pankille.

Oma Säästöpankkiin siirtyvät asiakasvastaavat jatkavat Handelsbankenista siirtyvien pk-yritysasiakkaiden yhteyshenkilöinä 2.9.2024 alkaen. 

”Meiltä siirtyy varainhoidon ja sijoittamisen asiantuntijoita S-Pankkiin samaan aikaan kuin asiakkuudet, eli marras–joulukuun vaihteessa. Pyrimme luonnollisesti siihen, että siirtymä on asiakkaille mahdollisimman sujuva”, Mike Peltola kertoo. 

Lue asiakkaidemme yleisimmin esittämät kysymykset vastauksineen.

Missä konttorissa asioin jatkossa ja kuka on yhteyshenkilöni?

Konttoriemme tilat siirtyvät yrityskaupan toteutumisen yhteydessä S-Pankille, lukuun ottamatta neljää pääkaupunkiseudun konttoria

Handelsbankenista S-Pankkiin siirtyvät asiakasvastaavat jatkavat asiakkaidensa yhteyshenkilöinä, ja näin voit jatkaa asiointiasi tutussa konttorissa ja tutun yhteyshenkilösi kanssa. 

S-Pankki kertoo tarkemmin palveluistaan ja niiden käyttöönotosta lähempänä asiakkuutesi siirtymistä. Saat tietoa pankkipalveluistasi, kuten tileistä, korteista, lainoista, rahastoista ja varainhoitosopimuksista. 

Mitä tapahtuu Handelsbankenin rahastoille?

Rahasto-omistuksiisi ei tule muutoksia, kun rahastot siirtyvät S-Pankkiin. Rahasto-omistusten siirrosta Handelsbankenista S-Pankkiin ei tule veroseuraamuksia. Kaupan toteutumisen jälkeen voit tehdä toimeksiantoja Handelsbanken-rahastoihisi S-Pankin verkkopankissa. 

Mahdollinen kuukausisäästäminen jatkuu ennallaan. Voit myös tehdä uusia kuukausisäästösopimuksia Handelsbanken-rahastoihin S-Pankin verkkopankissa.

Handelsbankenin rahastot ovat saatavilla S-Pankissa kaupan toteutuessa marras–joulukuun vaihteesta alkaen. Siirron jälkeen S-Pankki ei peri rahastoista merkintä-, vaihto- tai lunastuspalkkioita jatkossakaan. 

Mitä minun tulee tehdä asiakkuuteni siirtoon liittyen?

Pyrimme yhdessä S-Pankin kanssa tekemään siirtymästä sinulle mahdollisimman sujuvan. Olet jo saanut meiltä tietoa kirjeitse ja siirtojen lähestyessä saat ohjeistusta myös S-Pankista.

Jotta asiakkuutesi siirtyy mahdollisimman sujuvasti, sinulla on hyvä olla Handelsbankenin tai jonkin toisen Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnukset voimassa ennen asiakkuuden siirtymistä. 

Huomaa, että verkkopankkisopimukset eivät siirry S-Pankkiin. Saat hyvissä ajoin tietoa verkkopankkisopimuksen avaamisesta S-Pankissa ja ohjeistusta esimerkiksi e-laskutilauksen tekemiseen. Myöhemmin syksyllä saat uudet tilinumerot ja S-Pankin Visa Debit -korttisi suoraan kotiisi.

 

Lue lisää asiakkuuksien siirrosta

Lue lisää asiakkuuksien siirrosta

Jos mielessäsi on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakasvastaavaasi tai asiakaspalveluumme ma–pe klo 9–16, puh. 010 444 2442 (mpm/pvm).

Ajantasaista tietoa saat myös verkkosivuilta osoitteissa: 

handelsbanken.fi/s-pankki 

s-pankki.fi/handelsbanken