Förändringens fart ökar – vi går framåt tillsammans

Banktjänster|
Om banken
Förändringens fart ökar – vi går framåt tillsammans

Kompassen

22.04.2024

Jaa:

Våren framskrider, på samma sätt närmar sig försäljningen av vår bankverksamhet. Vår rådgivning baserar sig på den hjälp du behöver i dessa förändringens tider.

Tjänsterna för privatkunder samt kapitalförvaltnings- och investeringstjänsterna överförs i samband med företagsaffären till S-Banken, tjänsterna för små och medelstora företag till Oma Sparbank och livförsäkringarna till Fennia Liv.

Överföringen av tjänsterna till OmaSp förväntas slutföras 1.9. Överföringarna till S-Banken och Fennia Liv beräknas slutföras i månadsskiftet november-december. Vi meddelar de exakta tidpunkterna i god tid innan överföringarna.

S-Banken, OmaSp och Fennia Liv är alla finländska, stabilt växande företag inom finans och försäkring med fokus på kundbetjäning. Tillsammans med dem strävar vi efter att göra överföringen möjligast smidig för dig.

Den verksamhet som inte ingår i affären, som tjänsterna för husbolag och andra företag än de små och medelstora, avvecklas stegvis. Våra nuvarande kunder betjänar vi tillsvidare inom ramen för gällande avtal.

Jag vill påminna om att vi fortfarande finns här för dig. Du kan alltid ringa din kontaktperson på kontoret eller vår kundtjänst.

Du tar väl kontakt om du vill diskutera dina bankärenden eller om du har frågor kring dem.

Med soliga vårhälsningar

Hanne Katrama

 


Hanne Katrama

Hanne Katrama

Landchef, Handelsbanken Finland

Ekonomie magister, i Handelsbanken sedan år 1997. Tycker om att röra sig i naturen, vandra i bergen och dyka i klart vatten.


Information för dig

Information för dig

Här får du mera information om dina tjänster eller försäkringar. Du ser även de vanligaste frågorna med svar.

Läs mera här: 

Information till kunder som flyttar över till S-Banken

Information till kunder som flyttar över till OmaSp

Information till kunder som flyttas över till Fennia Liv
 

 

Läs mera.