Yhdessä kohti uutta – muutosten vuosi

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Yhdessä kohti uutta – muutosten vuosi

Kompassi

05.03.2024

Jaa:

Talven kääntyessä kohti valoisaa kevättä, odotukset uudesta heräävät. Pankkimme toimintoja koskevan yrityskaupan odotetaan toteutuvan tämän vuoden jälkipuoliskolla. Kuluvan vuoden aikana kohtaamme vielä usein, myös tämän uutiskirjeen välityksellä. 

Yrityskaupan toteutuessa henkilöasiakas-, varainhoito- ja sijoituspalvelutoiminnot siirtyvät S-Pankille. Siirtymiseen asti palvelemme asiakkaitamme totuttuun tapaan. 

Edelleen saat konttoreidemme asiantuntijoihin ja asiakaspalveluumme yhteyden sekä tarpeisiisi perustuvaa neuvonantoa. 

Kaikista muutoksista viestimme vaiheittain ja hyvissä ajoin ennen muutosta. Olet jo kenties saanut kirjeen, jossa kerromme tarkemmin pankkipalveluidesi siirrosta S-Pankkiin tai pk-yrittäjien pankkipalveluiden siirrosta Oma Säästöpankille. 

Haluamme tehdä siirtymästä sinulle mahdollisimman sujuvaa. Kuluvan vuoden aikana lähetämme lisää tietoa ja käytännön toimintaohjeita. Seuraathan asiakaspostia tai tiedotteita verkkopankissa.

Yrityskaupan ulkopuolisista liiketoiminnoista luovumme. Tämä tarkoittaa, että palvelumme muun muassa asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille ajetaan hallitusti alas. 

Olemassa olevien sopimusten puitteissa palvelemme näitäkin asiakkaita toistaiseksi kuten ennenkin, esimerkiksi taloyhtiön pankkiasioissa, ja tiedotamme muutoksista aina hyvissä ajoin. Uusmyynnistä asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöille olemme luopuneet.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos mielessäsi on kysymyksiä tai haluat keskustella pankki-, varainhoito- tai sijoituspalveluistasi.

Valoisaa vuoden jatkoa!

Mari Govenius 


Mari Govenius

Mari Govenius

Liiketoimintajohtaja, Handelsbanken Suomi

Kauppatieteiden maisteri • Handelsbankenissa vuodesta 2004 • Kotoisin Lahdesta, asuu nykyisin Helsingissä • Viettää vapaa-aikaansa perheensä kanssa. • Pitää luonnossa liikkumisesta koiran kanssa ja aikaisista aamuista.