Pysythän mukana – olemme lähteneet liikkeelle

Pankkipalvelut|
Säästä & sijoita|
Tietoa pankista
Pysythän mukana – olemme lähteneet liikkeelle

Horisontti

14.03.2024

Jaa:

Kerroimme viime vuoden keväällä myyvämme osan liiketoiminnoistamme. Olet kenties myös kuullut uutisen siitä, että luovumme lopuista toiminnoistamme vaiheittain. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa muutoksia. 

Handelsbanken Suomen henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot myydään S-Pankille. Pk-yritysliiketoiminta ja pk-yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut (pl. varainhoito- ja sijoituspalvelut) siirtyvät Oma Säästöpankkiin ja henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset Henki-Fenniaan. Siirtojen odotetaan tapahtuvan tämän vuoden jälkipuoliskolla.

Jos sinulla on rahastoja tai varainhoitosopimus, nämä jatkuvat toistaiseksi ennallaan Handelsbankenissa, kunnes ne siirretään loppuvuodesta S-Pankille. Rahastot siirtyvät ilman veroseuraamuksia S-Pankille. 

Siirtymisiin asti palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja asiantuntevasti. Olemme toistaiseksi täällä sinua varten. 

Handelsbanken-konserni on päättänyt vetäytyä Suomesta ja tämä tarkoittaa väistämättä muutoksia. 

Arvopaperien välitys- ja säilytyspalvelut poistuvat palveluvalikoimastamme 31.5.2024. Tämän jälkeen et voi tehdä arvopaperien osto- tai myyntitoimeksiantoja kauttamme. 

Siksi olemme sopineet yhteistyöstä Nordnetin kanssa. Yhteistyö avaa sinulle mahdollisuuden avata arvo-osuustilin Nordnetiin (5.4.2024 mennessä)  ja siirtyä Nordnetin asiakkaaksi vaivattomasti ja ilman lisäkuluja. Voit lukea lisää osoitteessa nordnet.fi/handelsbanken.

Kaikista asiakkuuttasi koskevista muutoksista saat tietoa vaiheittain ja ajoissa. Pyrimme antamaan selkeitä toimintaohjeita, jos siirtymä edellyttää sinulta toimenpiteitä. Seuraa postiasi ja tiedotteita verkkopankissa, ja pysyt ajan tasalla. Lisää tietoa saat myös verkkosivuiltamme osoitteesta handelsbanken.fi.

Muistutan ystävällisesti, että voit aina olla yhteydessä meihin. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä asiakasvastaavaasi tai konttoriisi, jos mielessäsi on kysymyksiä. Kerromme mielellämme lisää sinun tilanteesi huomioon ottaen.

Pankkiasiakkuuden muutosmatka on alkanut. Pysythän mukana yhteisellä matkallamme.

Ystävällisin terveisin

Mike Peltola

Asiakasmatka

Vuonna 2023 Ilmoitimme liiketoimintojen myynnistä sekä osittaisesta alasajosta.

Alkuvuonna 2024 tiedotamme muutoksista S-Pankkiin/OmaSp:lle/Henki-Fenniaan siirtyville asiakkaille. 

Annamme toimintaohjeita päättyvistä palveluista, esimerkiksi arvopapereiden välitys- ja säilytyspalvelut päättyvät 31.5.2024.

Tietoja siirretään asiakkuuden avaamista varten. 

Asiakkuus alkaa S-Pankissa/OmaSp:ssä/Henki-Fenniassa vuoden toisella puoliskolla. 

Tutustu aiheisiin, jotka liittyvät asiakkuuteesi:

  1. Tietoa S-Pankkiin siirtyville asiakkaille   
  2. Tietoa OmaSp:lle siirtyville asiakkaille

  3. Arvo-osuustilin avaaminen Nordnetiin

​​​​


Mike Peltola

Mike Peltola

Johtaja, sijoitus- ja henkilöasiakkaat

Työskennellyt sijoitusten parissa vuodesta 2006 ja toiminut Handelsbankenin varainhoidon johtajana vuodesta 2014. Työhön liittyvänä intohimona ja tavoitteena on suomalaisen kansankapitalismin kasvattaminen sekä suomalaisten yleisten taloustaitojen kehittäminen. Entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka unohtaa työasiat parhaiten padelkentällä.