Näin asiakkuuksien siirrot etenevät

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Näin asiakkuuksien siirrot etenevät

Kompassi

22.04.2024

Jaa:

Asiakkuuksien siirtojen suunnittelu etenee. Kerromme pankki- ja vakuutuspalveluiden muutoksista. Asiakkaana saat tarkempaa tietoa palveluista ja tuotteista, joita sinulla tai yritykselläsi on käytössä. Pyrimme tekemään muutosmatkasta mahdollisimman sujuvan. 

Ilmoitimme keväällä 2023 myyvämme osan liiketoiminnoistamme. Henkilö-, varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot myydään S-Pankille. Pk-yritysliiketoiminta ja pk-yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut (pl. varainhoito- ja sijoituspalvelut) myydään Oma Säästöpankille (OmaSp) ja henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset Henki-Fennialle. 

Olemme tiedottaneet asiakkaille muutoksista kirjeitse tai verkkopankkiviesteillä. Julkaisemme tietoa myös verkkosivustollamme. 

Siirtojen odotetaan toteutuvan loppuvuonna 

Asiakkuuksien siirron OmaSp:lle odotetaan toteutuvan 1.9. ja asiakkuuksien siirtojen S-Pankkiin ja Henki-Fenniaan arvioidaan toteutuvan marras–joulukuun vaihteessa. Kerromme tarkat ajankohdat ajoissa ennen siirtoja.

Jo ennen asiakkuuksien siirtoa siirrämme OmaSp:lle, S-Pankkiin ja Henki-Fenniaan asiakkaidemme henkilö- ja sopimustietoja. Tiedot siirretään ostajille vaiheittain. 
 

Näin asiakkuuksien siirrot etenevät vuonna 2024

  • Tietoa muutoksista OmaSp:lle/S-Pankkiin/Henki-Fenniaan siirtyville asiakkaille
  • Toimintaohjeita asiakkaille, joilla on päättyviä palveluja käytössä 
  • Datan siirrot alkavat asiakkuuksien avaamista varten
  • Asiakkuuksia siirtyy yrityskaupan toteutuessa
    • OmaSp:lle 1.9.2024 
    • S-Pankkiin/Henki-Fenniaan marras–joulukuun vaihteessa.

 

Toimintaohjeita päättyvistä palveluista 

Olemme tiedottaneet asiakkaillemme heidän päättyvistä palveluistaan. Lisää tietoa päättyvistä palveluista kerromme tämän vuoden aikana.

Esimerkiksi arvopapereiden välitys- ja säilytyspalvelumme (ml. arvo-osuustilit) päättyvät 31.5.2024. Asiakkaidemme on nyt valittava arvopapereiden kaupankäyntiä ja säilyttämistä varten uusi palveluntarjoaja. Vaihtoehtona on arvopaperisalkun myynti ja säilytyksen sulkeminen. Nämä muutokset eivät koske sijoitusvakuutuksia. 

Irtisanomme luottokorttien sopimukset tämän vuoden aikana. Asiakkaat saavat tiedon oman korttinsa irtisanomispäivästä kirjeitse tai verkkopankkiviestinä touko–kesäkuun aikana. Jos sinulla on Handelsbankenin luottokortti, tutustu tarkemmin sinulle lähetettävään tietoon.

Palvelemme asiakkaitamme siirtymään asti 

OmaSp ja S-Pankki kertovat tarkemmin palveluistaan ja ohjeistavat palveluiden käyttöön ja pankkiasiointiin liittyvissä asioissa lähempänä asiakkuuden siirtymistä. Henki-Fennia on yhteydessä asiakkuuden siirron jälkeen. 

Siirtoihin asti palvelemme sinua Handelsbankenissa kuten ennenkin. Voit olla yhteydessä asiakasvastaavaasi tai asiakaspalveluumme, jos mielessäsi on kysymyksiä. 

Asiakkuutesi siirryttyä sinua palvelevat OmaSp:n, S-Pankin ja/tai Henki-Fennian asiantuntijat. 

Tutustu palveluiden siirtoon

Saat lisää tietoa siirtyvistä palveluista tai vakuutuksista. Näet yleisimmin esitettyjä kysymyksiä vastauksineen.

Lue lisää täältä:

Tietoa OmaSp:lle siirtyville asiakkaille

Tietoa S-Pankkiin siirtyville asiakkaille

Tietoa Henki-Fenniaan siirtyville asiakkaille