Muutos tarjoaa uusia mahdollisuuksia – sinulle ja meille

Pankkipalvelut|
Säästä & sijoita|
Tietoa pankista
Muutos tarjoaa uusia mahdollisuuksia – sinulle ja meille

Horisontti

12.06.2024

Jaa:

Kesällä luonto muuttuu, jopa päivissä. Pankissa muutokset ovat pitkällä aikavälillä maltillisia, mutta tänä vuonna poikkeuksellisen mittavia. Handelsbanken on päättänyt vetäytyä Suomesta, minkä seurauksena osa liiketoiminnoistamme myydään ja loput ajetaan alas hallitusti. 

Meiltä siirtyy yrityskauppojen toteutuessa osa liiketoiminnoista ja henkilöstöstä kahdessa vaiheessa ostajille. Siirtojen Oma Säästöpankkiin (OmaSp) odotetaan toteutuvan 1.9. ja siirtojen S-Pankkiin ja Henki-Fenniaan marras–joulukuun vaihteessa. 

Muutosten keskellä haluan muistuttaa pysyvistä asioista. Palvelemme sinua totuttuun tapaan kauppojen toteutumiseen asti. Saat meihin yhteyden, ja vastauksia kysymyksiisi. Mieluusti autamme, jotta siirtymä on sinulle mahdollisimman sujuva. 

Asiakkaana saat apua tutulta yhteyshenkilöltäsi. S-Pankkiin siirtyy noin 230 henkilöasiakas-, varainhoito- ja sijoituspalveluiden asiantuntijaamme sekä lähes kaikkien konttoriemme tilat. Myös OmaSp:lle siirtyvät asiakasvastaavat jatkavat Handelsbankenista siirtyvien asiakkaiden yhteyshenkilöinä. 

Voit siis jatkaa asiointiasi tutun yhteyshenkilön kanssa ja tutussa konttorissa.

Rahastosäästäjänä sinua varmasti kiinnostaa tieto siitä, että Handelsbankenin rahastot siirtyvät S-Pankkiin sellaisenaan. Lisäksi Handelsbankenin rahastoista ei jatkossakaan S-Pankin puolella peritä merkintä-, vaihto- tai lunastuspalkkioita.

S-Pankki toimii siirtymän jälkeen myös Henki-Fennian henkivakuutustuotteiden palvelukanavana. 

Sijoitusmarkkinatkin ovat olleet hyvässä vedossa tarjoten erinomaisia tuottoja, joten muista pysyä markkinoilla. 

Aurinkoista kesää sinulle – olemme täällä sinua varten myös kesän ajan.

Mike Peltola

P.S. Myös minä siirryn S-Pankkiin. Aloitan siellä joulukuun alussa varallisuudenhoidon johtajana.


Mike Peltola

Mike Peltola

Johtaja, sijoitus- ja henkilöasiakkaat

Työskennellyt sijoitusten parissa vuodesta 2006 ja toiminut Handelsbankenin varainhoidon johtajana vuodesta 2014. Työhön liittyvänä intohimona ja tavoitteena on suomalaisen kansankapitalismin kasvattaminen sekä suomalaisten yleisten taloustaitojen kehittäminen. Entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka unohtaa työasiat parhaiten padelkentällä.