Luottokorttisopimukset irtisanotaan – hae tarvittaessa uutta korttia!

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Luottokorttisopimukset irtisanotaan – hae tarvittaessa uutta korttia!

Kompassi

17.05.2024

Jaa:

Luottokorttipalvelumme ovat päättymässä ja irtisanomme voimassaolevat luottokorttisopimukset tämän vuoden aikana. Jos sinulla on Handelsbankenin luottokortti, lue lisää. 

Handelsbanken on päättänyt vetäytyä Suomesta. Vetäytymispäätöksen vuoksi osa palveluistamme myydään ja loput pankkipalvelumme ajetaan hallitusti alas. Emme enää myönnä uusia luottokortteja, ja irtisanomme nykyiset luottokorttisopimukset päättymään erikseen ilmoitettavissa aikatauluissa. 

Asiakkaanamme sinun tulee tarvittaessa hakea uutta luottokorttia, sillä luottokortit eivät siirry yrityskaupan yhteydessä uuteen pankkiin. 

Kerromme luottokortin päättymispäivän kirjeitse

Jos sinulla on Handelsbankenin luottokortti, saat tiedon oman korttisi päättymispäivästä kirjeitse ja verkkopankkiviestillä touko–kesäkuun aikana.

  • Voit käyttää voimassa olevaa luottokorttiasi normaalisti sinulle ilmoitettuun päivämäärään asti, jolloin korttisi suljetaan.
  • Kortin päättymispäivään asti voit myös tehdä tilisiirtoja tai nostaa kortilla käteistä automaatilta.
  • Mahdollisen jäljellä olevan velan voit maksaa joko kerralla tai erissä valitsemasi maksutavan mukaisesti.

 

Luottokorttiin kuuluva vakuutusturva jatkuu päättymispäivän jälkeen erikseen ilmoitetun ajan ja ehdoin. Vakuutusturvan ehdoista voit lukea lisää verkkosivuiltamme

Debit-kortit siirtyvät asiakkuuden mukana

Jos asiakkuutesi on siirtymässä uuteen pankkiin, tulet saamaan uuden kortin S-Pankilta/OmaSp:ltä ennen asiakkuutesi siirtoa. Jos sinulla on Credit/Debit-kortti, saat uudelta pankiltasi myös sen Debit-puolta vastaavan Visa Debit -kortin.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ja saat vastauksia mielessäsi oleviin kysymyksiin. Pyrimme tekemään asiakkuuden siirrosta mahdollisimman sujuvaa, ja neuvomme asiakkaitamme niin päivittäispankkipalveluihin kuin luottokortteihinkin liittyvissä asioissa.

Kysymyksiä ja vastauksia luottokorteista

Mitä luottokortteja ja luottoja irtisanominen koskee?

Irtisanominen koskee kaikkia Handelsbankenin luottokortteja, myös yhteisvastuullisia kortteja ja rinnakkaiskortteja (Credit/Debit, Credit ja Platinum).

Muistathan kertoa tilisi mahdollisille rinnakkaiskortinhaltijoille, että heidän luottokorttiensa käyttö päättyy.

Voinko käyttää korttia irtisanomisaikana?

Voit käyttää korttiasi normaalisti päättymispäivään saakka. Päättymispäivän jälkeen et voi enää maksaa kortilla liikkeissä tai verkkokaupoissa etkä tehdä automaattinostoja.

Pitääkö minun maksaa koko velka kerralla pois?

Sinun ei tarvitse maksaa koko velkaa heti vaan voit valita sinulle sopivan maksutavan. Voit maksaa jäljellä olevan velan joko erissä tai kerralla valitsemasi maksutavan mukaisesti.

Kuinka pitkään näen luottokorttini tiedot Handelsbankenin verkkopankissa?

Luottokortin tiedot ovat nähtävissä Handelsbankenin verkko- ja mobiilipankissa kortin päättymispäivään asti. Suosittelemme, että tallennat saamasi luottokorttilaskut omalle tietokoneellesi ennen luottokortin päättymispäivää.

Lopetetun luottokorttisi tiedot tai luottokorttilaskut eivät näy Handelsbankenin verkkopankin Kortit-sivulla, eivätkä ne siirry uuden pankkisi verkkopankkiin.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia