Handelsbankenin myynti etenee

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Handelsbankenin myynti etenee

Horisontti

13.06.2023

Jaa:

Handelsbanken-konserni on nyt sopinut osan Suomen-liiketoimintojen myynnistä.

Kaksi viikkoa sitten solmitun sopimuksen mukaan henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot myydään S-Pankille, pk-yritysliiketoiminta Oma Säästöpankille ja henkivakuutusliiketoiminta Henki-Fennialle.

Osana pk-yritysliiketoiminnan myyntiä Oma Säästöpankille siirtyvät myös pk-yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut varainhoito- ja sijoituspalveluja lukuun ottamatta.

Muiden Suomen-liiketoimintojemme myynti jatkuu. Suurten yritysten ja yhteisöjen sekä asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden palvelut jatkuvat toistaiseksi Handelsbankenissa.

Mitä tämä uutinen tarkoittaa sinulle asiakkaana? Sinun ei tässä vaiheessa tarvitse tehdä mitään.

Liiketoimintamme Suomessa jatkuu nykyisellään ja palvelemme sinua kuten tähänkin asti. Huolehdimme sinusta ja saat edelleen asiantuntevaa neuvontaa ja hyvää palvelua.

Odotamme kaupan toteutuvan vuoden 2024 jälkipuoliskolla. Matkan varrella pidämme sinut kaupan etenemisestä ajan tasalla. Kun kauppa aikanaan toteutuu, sinunkin rahasto- ja varainhoitosalkkusi siirretään S-Pankkiin sellaisinaan.

Sijoitusasiakkaanamme sinua kiinnostanee S-Pankin ja Handelsbankenin rahastoyhtiön eli Handelsbanken Fonder AB:n tuleva yhteistyö.

S-Pankki ja Handelsbankenin rahastoyhtiö aloittavat yhteistyön, ja kaupan toteutumisen jälkeen S-Pankki tarjoaa asiakkailleen myös Handelsbankenin rahastoja. Saatavillasi oleva rahastovalikoima siis monipuolistuu.

Pyrimme yhdessä S-Pankin, OmaSp:n ja Henki-Fennian kanssa tekemään siirtymästä sinulle mahdollisimman sujuvan.

Ystävällisin terveisin

Hanne Katrama

Maajohtaja, Handelsbanken Suomi


Hanne Katrama

Hanne Katrama

Maajohtaja, Handelsbanken Suomi

Kauppatieteiden maisteri, Handelsbankenissa vuodesta 1997. Nauttii luonnossa liikkumisesta, vuorilla vaeltamisesta ja sukeltamisesta kirkkaissa vesissä.