Vakuutustesi siirto Henki-Fenniaan

Tietoa pankista|
Vakuutuspalvelut
Vakuutustesi siirto Henki-Fenniaan

Kompassi

22.04.2024

Jaa:

Vakuutusasiakkailla on muutosten vuosi. Kerromme sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutusten sekä kapitalisaatiosopimusten siirrosta Henki-Fenniaan. Lue vastaukset kolmeen asiakkaidemme yleisimmin esittämään kysymykseen. 

Handelsbanken on sopinut myyvänsä henkivakuutusliiketoiminnan sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset sekä kapitalisaatiosopimukset Henki-Fennialle.

Asiakkuutesi siirtymisen odotetaan toteutuvan marras–joulukuun vaihteessa, mistä lähtien vakuutuksenantajana toimii Henki-Fennia. 

1) Mitkä vakuutukseni siirtyvät ja milloin?

Henki-Fenniaan siirtyvät sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset sekä kapitalisaatiosopimukset, jos sinulla on näitä vakuutuksia tai sopimuksia. 

Olet jo saanutkin yleistä tietoa vakuutustesi siirrosta postitse huhtikuussa ja pidämme sinut ajan tasalla asian edetessä. 

Vakuutus- ja kapitalisaatiosopimusten siirron odotetaan tapahtuvan marras–joulukuun vaihteessa. Ilmoitamme ajankohdan hyvissä ajoin ennen vakuutustesi siirtoa.

Haluamme tehdä siirtymästä sinulle mahdollisimman sujuvaa ja tulemme siksi toimittamaan Henki-Fenniaan sinun perustietojasi sekä tietoja Handelsbankenissa olevista vakuutussopimuksistasi ennen asiakkuuden siirtoa.

Sivustolta handelsbanken.fi/henkilotiedot löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä.

2) Mitä minun pitää tehdä?

Tällä hetkellä sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme sinulle tietoa vakuutuksiisi liittyvistä käytännön asioista syksyn aikana. 

Ajantasaista tietoa löydät myös verkkosivulta handelsbanken.fi/henki-fennia

Pyrimme yhdessä Henki-Fennian kanssa tekemään muutoksesta mahdollisimman vaivatonta, ja pidämme sinut ajan tasalla siirtymästä vaiheittain.  

3) Mistä saan lisätietoja ja kenen puoleen voin kääntyä? 

Palvelemme sinua siirtymään asti Handelsbankenissa. Saat meiltä tarpeisiisi perustuvaa neuvontaa ja huolehdimme palveluiden sujuvuudesta. Meille on tärkeää, että tiedät miten ja milloin henkivakuutusliiketoiminnan yrityskauppa vaikuttaa asiointiisi.

Jos sinulla on kysyttävää vakuutuksista tai niiden siirrosta, otathan yhteyttä asiakasvastaavaasi tai asiakaspalveluun numerossa 010 444 2442 (mpm/pvm), avoinna ma–pe klo 8–17.

Tarvitsetko lisää tietoa?

Asiakkaiden kysymyksiä vastauksineen näet täältä:

Tietoa Henki-Fenniaan siirtyville asiakkaille

Muista turvallisuus vakuutusasioiden hoidossa 

Lähetämme asiakkaillemme useita kirjeitä ja tiedotteita verkkopankissa vuoden 2024 aikana. Voimme lähettää myös tekstiviestejä.

Muistutamme, että pankit tai vakuutusyhtiöt eivät koskaan pyydä verkkopankkitunnuksiasi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Ethän kirjaudu verkkopankkitunnuksilla sähköpostissa tai tekstiviestissä olevien linkkien kautta. Jos saat epäilyttävän viestin, poista se mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi avaamatta viestiä.

Lue lisää: Turvallisuus verkko- ja mobiilipalveluissa