Turvaa ja joustoa jouluostoksillesi

Pankkipalvelut|
Sinun taloutesi
Turvaa ja joustoa jouluostoksillesi

Kompassi

14.11.2023

Jaa:

Hyödynnä korttisi tarjoamaa suojaa, kun teet jouluostoksia tai maksat alennusmyynnin löytöjä. Katso vinkkimme ja tee korttiostoksesi turvallisesti.

Kortilla maksamillesi ostoksille saat aina paremman suojan kuin tililtä tehdyille maksuille tai laskuille. Maksuturva on voimassa sekä pankki- että luottokortillasi.

Maksuturvaa ostoksillesi

Kortin maksuturva on apunasi, jos et jostain syystä saisi kortilla maksamaasi tuotetta tai palvelua tai tililtäsi olisi tehty aiheeton veloitus. Voit hakea maksun palautusta myös siinä tapauksessa, että luottokortilla maksamasi lomamatka peruuntuu matkatoimistosta tai lentoyhtiöstä johtuvista syistä.

Kun teet meille korttireklamaation, voit saada aiheettomasta korttitapahtumasta korvauksen. Lue, miten teet korttireklamaation.

Tarvittaessa voit sulkea korttisi ja tilata uuden verkkopankissa.

Ostoturvaa kortilla maksetuille tavaroille

Kun ostat Handelsbankenin luottokortilla liikkeestä vähintään 50 euron hintaisen tuotteen, tuote on vakuutettu varkauden ja vahingoittumisen varalta. Kortin ostoturva on voimassa 180 vuorokautta osto- tai toimituspäivästä.

Joustoa talouteen

Kun korttisi luottoraja vastaa tarpeitasi, saat kortistasi parhaan hyödyn. Voit tarkistaa ja hakea korotusta luottorajaasi verkkopankissa. Luottorajan korotus ei maksa sinulle ylimääräistä.

Aina kun kortillesi kertyy enemmän ostoja, voit tarvittaessa jakaa korttiostosten takaisinmaksun useampaan erään. Todellinen vuosikorko on 22,54 prosenttia, kun otetaan huomioon luoton määrä 2 000 euroa, luoton nimelliskorko 13,770 prosenttia (1.9.2023) ja muut ehtojen mukaiset luottokustannukset. 

Lue lisää kortin käytöstä ja sen hyödyistä.