Muutosten vauhti kiihtyy – edetään yhdessä

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Muutosten vauhti kiihtyy – edetään yhdessä

Kompassi

22.04.2024

Jaa:

Kevät etenee, samoin pankkimme liiketoimintoja koskevan yrityskaupan valmistelut. Saat meiltä tarpeisiisi perustuvaa neuvontaa, joka auttaa muutoksissa. 

Henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot siirtyvät yrityskaupan toteutuessa S-Pankille, pk-yritysliiketoiminta Oma Säästöpankille ja henkivakuutusliiketoiminta Henki-Fennialle. 

Palveluiden siirron Oma Säästöpankille odotetaan toteutuvan 1.9. Siirtojen S-Pankkiin ja Henki-Fenniaan arvioidaan toteutuvan marras–joulukuun vaihteessa. Kerromme tarkat ajankohdat ajoissa ennen muutoksia.

S-Pankki, Oma Säästöpankki ja Henki-Fennia ovat kaikki suomalaisia, vakaasti kasvavia rahoitus- ja vakuutusalan yrityksiä, jotka panostavat asiakkaidensa palveluun. Yhdessä toimien pyrimme tekemään siirtymästä sinulle mahdollisimman sujuvaa. 

Yrityskaupan ulkopuolelle jäävistä liiketoiminnoista, kuten palveluista taloyhtiöille ja muille kuin pk-yrityksille, luovumme vaiheittain. Nykyisiä asiakkaitamme palvelemme sopimusten puitteissa toistaiseksi.

Muistutan, että olemme edelleen täällä sinua varten. Voit aina ottaa yhteyttä asiakasvastaavaasi tai asiakaspalveluumme.

Olethan jatkossakin yhteydessä, jos haluat keskustella tai sinulla on kysyttävää. 

Toivotan valoisaa kevättä!

Hanne Katrama

 


Hanne Katrama

Hanne Katrama

Maajohtaja, Handelsbanken Suomi

Kauppatieteiden maisteri, Handelsbankenissa vuodesta 1997. Nauttii luonnossa liikkumisesta, vuorilla vaeltamisesta ja sukeltamisesta kirkkaissa vesissä.


Tietoa sinulle

Tietoa sinulle

Saat lisää tietoa palveluistasi tai vakuutuksistasi. Näet yleisimmin esitettyjä kysymyksiä vastauksineen. 

Lue lisää täältä:

Tietoa S-Pankkiin siirtyville asiakkaille

Tietoa Oma Säästöpankkiin siirtyville asiakkaille

Tietoa Henki-Fenniaan siirtyville asiakkaille

 

Lue lisää.