Mahdollisimman sujuvaa palvelua – muutoksista huolimatta

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Mahdollisimman sujuvaa palvelua – muutoksista huolimatta

Horisontti

05.12.2023

Jaa:

Vuosi on ehtinyt loppusuoralle, joulu kolkuttelee jo ovella. Pankkimme toimintoja koskevan yrityskaupan toteutus etenee suunnitelman mukaan.

Yrityskaupat ovat pitkiä prosesseja. Voit kuitenkin luottaa siihen, että me Handelsbankenissa palvelemme sinua mahdollisimman sujuvasti aina kauppojen toteutumiseen saakka.

Osana muutosta olemme sopineet Nordnetin kanssa yhteistyöstä, jonka myötä Handelsbankenin arvo-osuustiliasiakkaat voivat siirtyä Nordnetin asiakkaiksi vaivattomasti ja ilman lisäkuluja.

Olemme iloisia siitä, että arvopapereiden välitys- ja säilytysasiakkaillemme on löytynyt sopiva uusi koti. Nordnet tarjoaa sijoittajille edistyksellistä ja nykyistä monipuolisempaa palvelua. Saat käyttöösi entistä paremmat mobiili- ja verkkopalvelut.

Muutos koskee ainoastaan suoria osakesijoituksia. Sen sijaan rahastosijoitukset ja varainhoitosopimuksiin liittyvät arvopaperipalvelumme jatkuvat Handelsbankenissa, kunnes ne aikanaan siirtyvät S-Pankille. Nordnet toimii arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluissa myös S-Pankin kumppanina.

Jos sinulla on pankissamme suoria osakesijoituksia, saat tarkat toimintaohjeet tammikuussa.

Olemme myös luopuneet palveluistamme asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille ja päättäneet uusmyynnin taloyhtiöille. Nykyisiä taloyhtiöasiakkaitamme palvelemme nykyisten sopimusten puitteissa toistaiseksi.

Pidämme sinut ajan tasalla. Saat lisätietoa pankkipalveluidesi muutoksista vaiheittain ensi vuoden aikana. Haluamme varmistaa, että saat muutoksista huolimatta mahdollisimman sujuvaa palvelua. Olethan jatkossakin yhteydessä omaan asiakasvastaavaasi tai asiakaspalveluumme, jos haluat keskustella pankkiasioistasi.

Hyvää loppuvuotta ja joulun odotusta!

Hanne Katrama


Hanne Katrama

Hanne Katrama

Maajohtaja, Handelsbanken Suomi

Kauppatieteiden maisteri, Handelsbankenissa vuodesta 1997. Nauttii luonnossa liikkumisesta, vuorilla vaeltamisesta ja sukeltamisesta kirkkaissa vesissä.


Liiketoimintojen myynnissä uuteen vaiheeseen

Liiketoimintojen myynnissä uuteen vaiheeseen

Handelsbanken myy toimintojaan uusille omistajille:

  • Henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot S-Pankille
  • Pk-yritysliiketoiminta Oma Säästöpankille.
  • Henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset Henki-Fennialle.

Odotamme kaupan toteutuvan kaikkine vaiheineen vuoden 2024 jälkipuoliskolla.

Palvelumme suurille yrityksille ja yhteisöille, kunnille sekä asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille ajetaan hallitusti alas. Uusmyynti näille asiakasryhmille on päättynyt. Nykyisiä asiakkaitamme palvelemme olemassa olevien sopimusten puitteissa toistaiseksi kuten tähänkin asti.

Lue lisää.