Huolehdimme sinusta muutosten edetessä

Pankkipalvelut|
Tietoa pankista
Huolehdimme sinusta muutosten edetessä

Kompassi

20.05.2024

Jaa:

Pankkimme toimintoja koskevan yrityskaupan odotetaan toteutuvan tämän vuoden jälkipuoliskolla. Asiakkaanamme olet saanut meiltä tietoa palveluiden siirroista kirjeitse. Tähän asti olemme tiedottaneet muutoksista, mutta jatkossa annamme myös tärkeitä ohjeistuksia. 

Palveluidesi siirtymiseen asti palvelemme sinua totuttuun tapaan. Kuluvan vuoden aikana saat lisää tietoa ja käytännön toimintaohjeita sekä meiltä Handelsbankenista että uudelta pankiltasi tai vakuutusyhtiöltäsi. Seuraathan asiakaspostia tai viestejämme verkkopankissa.

Edelleen saat konttoreidemme asiantuntijoihin ja asiakaspalveluumme yhteyden sekä tarpeisiisi perustuvaa neuvonantoa. 

Yrityskaupan ulkopuolisista liiketoiminnoista luovumme. Tämä tarkoittaa, että palvelumme muun muassa asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille ajetaan hallitusti alas. 

Toukokuusta alkaen uudet konttorimme Helsingissä palvelevat kaikkia asunto-osakeyhtiö- ja muita yrityskauppaan kuulumattomia yritysasiakkaitamme. Myös näille asiakkaille olemme lähettäneet kirjeitse tietoa, kuten uusien konttoreiden yhteystiedot ja tarkempaa tietoa alas ajettavista palveluista. 

Kannustamme taloyhtiöasiakkaitamme ja yrityskauppaan kuulumattomia yritysasiakkaitamme aloittamaan neuvottelut uuden pankkikumppanin etsimiseksi.  

Olemassa olevien sopimusten puitteissa palvelemme näitäkin asiakkaita toistaiseksi kuten ennenkin, esimerkiksi taloyhtiön pankkiasioissa. Tiedotamme muutoksista aina hyvissä ajoin. 

Olethan meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos mielessäsi on kysymyksiä tai haluat keskustella pankki-, varainhoito- tai sijoituspalveluistasi.

Kaunista kesän aikaa!

Henri Lilja

 


Henri Lilja

Henri Lilja

Liiketoimintajohtaja, Handelsbanken Suomi

Työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2003 asti ja toiminut Handelsbankenin liiketoimintajohtajana vuodesta 2021. Työn vastapainoksi liikkuu aktiivisesti ja monipuolisesti.


Asiakkuuksien siirtojen valmistelut etenevät

Asiakkuuksien siirtojen valmistelut etenevät

Handelsbanken on sopinut myyvänsä osan toiminnoistaan Suomessa uusille omistajille:

  • Henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot S-Pankille
  • Pk-yritysliiketoiminta ja pk-yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut (pl. varainhoito- ja sijoituspalvelut) Oma Säästöpankille
  • Henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset Henki-Fennialle

Yrityskaupan toteutuessa asiakkuuksien siirron OmaSp:lle odotetaan toteutuvan 1.9.2024 ja siirtojen S-Pankkiin ja Henki-Fenniaan marras–joulukuun vaihteessa.

Kaupan ulkopuolelle jäävät liiketoiminnot ajatetaan hallitusti alas. Uusmyynti kauppaan kuulumattomille suurille yrityksille ja yhteisöille, kunnille sekä asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille on päättynyt. 

Lue lisää.